Tag Archives: Twitter

Blogging Marketing News

Twitter, kah je nisë?

Finally!

Një raport i publikuar në Buzzfeed News ka paralajmëruar se Twitter është në përgaditje e sipër që të lansoj një veçori të re në produktin e tyre i cili do të rendis postimet në Twitter në bazë të popullaritetit dhe relevances duke hequr dorë kështu nga renditja e postimeve në bazë të kohës së postuar. Nëse kjo po ju duket si diçka e njohur, keni të drejtë, të njëjtën gjë Facebook ka vite që e ka implementuar.

Lexo artikullin
Blogging

Guida e marketingut në Twitter

Pavarësisht se a jeni një përdorues i Twitter-it mirpo nuk jeni aktiv apo nuk jeni të regjistruar akoma, në guidën e sotme ne kemi shkruar gjithçka që ju nevojitet dhe ju duhet të dini rreth formës së funksionimit të Twitter.

Lexo artikullin