Links

Faqe me vlerë që i ndjek çdo ditë.

Blogs

  • MBRET I TREGUT – ‘Copëza të mira’ mbi ekonomi, biznes, marketing dhe çdo gjë tjetër interesante.
  • eklipsi – Trajton tema të ndryshme, kryesisht ato mbi web-in, internetin dhe teknologjinë.
  • Indrit Maraku – Tema interesante për tu lexuar nga një entuziast i gazetarisë.
  • Kosovo 2.0 – Pulson me zëra të lirë dhe të patrembur. Blogjet interaktive, artikujt dhe multimedia sjellin historitë dhe pikëpamjet e patreguara të botës suaj dhe të botës së tyre.
  • Konsumerizem – Tema marketing, sjellje konsumatori e copëza interesante.
  • Celik’s Blog – Opinion’s from a generalist, innovative thinker, skilled writer & startup enthusiast.

Media

  • Digjitale – Startups in Western Balkans
  • GazetaJNK – Trajton tema të ndjeshme sociale, paanshmërisht.
  • Lajmi i fundit – Gazeta Express është një nga mediat që duhet përcjellur me kujdes, po bën revolucion në median online shqiptare.