Artikujt e fundit në Tools

News Tools

7 vegla të reja & përmirësuara nga Facebook për mediat online

Në Gusht të vitit të kaluar, Facebook për herë të parë kaloi Google për kah numri i vizitave që dërgonte tek mediat online. Sot Facebook është burimi kryesor i vizitave për shumicen e mediave dhe për këtë arsye investimi dhe vëmendja që i kushtohet këtij rrjeti social nga industria e mediave online është e domosdoshme.

Lexo artikullin
Startup Tips & Hacks Tools

5 aplikacione për të rritur produktivitetin

Rritja e produktivitetit është diçka që të gjithë e synojmë.

Shpesh’her të jesh produktiv është mjaft sfiduese për shumë arsye (facebook? buzzfeed? youtube?).

Për të tejkaluar ato momentet kur nuk jemi në qjef për të punuar (dhe për të rritur produktivitetin), unë kam përgaditur një listë me 5 aplikacione të cilat i përdor çdo ditë dhe të cilët më ndihmojnë jashtëzakonisht shumë.

Lexo artikullin
Tools

Tmana Scraper

I inspiruar nga ky artikull ‘How to get your Twitter followers in Excel for free (without using Twitter API)‘ vendosa që të provoj të krijoj dhe unë diçka të ngjashëm vetëm se më të kompletuar. Ideja ishte që të krijohej një tool/mjet që do të na mundësonte të shkarkonim listën e ndjekësve të çdo useri në Twitter në mënyrë automatike.

Një gjë e tillë nuk mund të bëhet duke përdorur Twitter API kështuqë u detyruam të shikonim për ndonjë zgjidhje tjetër se ku të merrnim të dhënat. Ashtu si në artikullin e mësipërm, zgjidhja ishte Followerwonk. Edhe pse në rastin tonë ne do të përdorim të dhënat e tyre pa pagesë (që nuk është aq në rregull, e kuptoj!), prapëseprapë ky shërbim mbetet ndër të parapëlqyerit e mi për të dhënat dhe veçoritë që ofron dhe për çdo kënd që merret aktivisht me Twitter, u sygjeroj planin me pagesë që ata ofrojnë.

Lexo artikullin
Data Marketing Tools

Pse të dhënat e Alexa-s nuk janë të sakta?

Alexa është një kompani që ofron të dhëna të ndryshme rreth uebfaqeve dhe popullaritetit të tyre në internet. Shumë persona i konsiderojnë këto të dhëna si të diskutueshme mirpo ekziston dhe një numër i konsiderueshëm i përdoruesve që besojnë verbërisht në saktësinë e tyre.

Lexo artikullin
1 2