Artikujt e fundit në Startup

Startup Tips & Hacks Tools

5 aplikacione për të rritur produktivitetin

Rritja e produktivitetit është diçka që të gjithë e synojmë.

Shpesh’her të jesh produktiv është mjaft sfiduese për shumë arsye (facebook? buzzfeed? youtube?).

Për të tejkaluar ato momentet kur nuk jemi në qjef për të punuar (dhe për të rritur produktivitetin), unë kam përgaditur një listë me 5 aplikacione të cilat i përdor çdo ditë dhe të cilët më ndihmojnë jashtëzakonisht shumë.

Lexo artikullin
Startup

Qysh funksionon Google?

Një prezantim shumë i mirë që tregon se si duhet të funksionoj një biznes në shekullin 21. Shumë gjëra kanë ndryshuar në 3 dekadat e fundit dhe shumë biznese po ballafaqohen me probleme ekzistenciale. Në ditët e sotme ato biznese që nuk u adoptohen ndryshimeve dhe i injorojnë, rrezikojnë të zhduken. Pos prezantimit, ju mund të porosisni edhe librin i cili flet më shumë mbi Google dhe zhvillimin e saj në gjigantin që sot e njohim.

Enjoy.

Lexo artikullin