Artikujt e fundit në News

News Tools

7 vegla të reja & përmirësuara nga Facebook për mediat online

Në Gusht të vitit të kaluar, Facebook për herë të parë kaloi Google për kah numri i vizitave që dërgonte tek mediat online. Sot Facebook është burimi kryesor i vizitave për shumicen e mediave dhe për këtë arsye investimi dhe vëmendja që i kushtohet këtij rrjeti social nga industria e mediave online është e domosdoshme.

Lexo artikullin
Blogging Marketing News

Twitter, kah je nisë?

Finally!

Një raport i publikuar në Buzzfeed News ka paralajmëruar se Twitter është në përgaditje e sipër që të lansoj një veçori të re në produktin e tyre i cili do të rendis postimet në Twitter në bazë të popullaritetit dhe relevances duke hequr dorë kështu nga renditja e postimeve në bazë të kohës së postuar. Nëse kjo po ju duket si diçka e njohur, keni të drejtë, të njëjtën gjë Facebook ka vite që e ka implementuar.

Lexo artikullin
Marketing News

DMOZ largon nga direktoria 1 milion uebfaqe

DMOZ e cila njihet si një nga direktoritë më të vjetra dhe më të mëdha që ka ekzistuar ndonjëherë, këto ditë ka bërë disa përditësime në direktori duke larguar mbi 1 milion faqe dhe përjashtuar rreth 10,000 editorë.

Ky përditësim së pari u vërejt nga anëtarët e forumit DigitalPoint. Nëse e vizitoni tani faqen do të shihni se të listuara janë 4,261,797 uebfaqe që mirmbahen nga 89,253 editorë vullnetarë. Sidoqofte nëse shkojmë prapa në kohë do të shohim shifra tjera:

TANI

TANI

18.12.2013

PËRPARA

Ndonjë lajmërim zyrtar për këtë spastrim nuk është postuar nga stafi i DMOZ, sidoqoftë ata përmes një postimi në blogun zyrtar kanë njoftuar për lansimin e një veçorie të re që lejon vizitorët të raportojnë për listime të dyshimta.

Lexo artikullin
News

Google me bannera në rezultate të kerkimit

Njëherë e një kohë Marissa Mayer (kur ishte pjesë e Google) në vitin 2005 kishte deklaruar se:

There will be no banner ads on the Google homepage or web search results pages. There will not be crazy, flashy, graphical doodads flying and popping up all over the Google site. Ever.

Sot ky deklarim nuk vlen më.

Lexo artikullin
1 2