Artikujt e fundit në Blogging

Blogging Marketing News

Twitter, kah je nisë?

Finally!

Një raport i publikuar në Buzzfeed News ka paralajmëruar se Twitter është në përgaditje e sipër që të lansoj një veçori të re në produktin e tyre i cili do të rendis postimet në Twitter në bazë të popullaritetit dhe relevances duke hequr dorë kështu nga renditja e postimeve në bazë të kohës së postuar. Nëse kjo po ju duket si diçka e njohur, keni të drejtë, të njëjtën gjë Facebook ka vite që e ka implementuar.

Lexo artikullin
Blogging Marketing

Rrisni aktivitetin e blogut tuaj në Social Media me këta 3 plugins

Gjatë ndërtimit të një blogu një nga gjërat më të rëndësishme që duhet të kemi parasysh është e pajisja e blogut me mjetet e duhur për të pasur sukses në social media. Në WordPress për ta arritur një gjë të tille kemi shumë mundësi zgjedhje. Në këtë artikull me ju do të ndaj 3 plugins që i preferoj shumë gjatë punës me WordPress.

Lexo artikullin
Blogging

My first tweet!

And guess what? It says that i’m working on my very first personal blog. At the time, blog.al was owned by Shqiperia.com and their Founder (also my virtual friend, Armand Brahaj) created for me a subdomain with my name. I used to blog there for quite some time.

Albanian blogosphere had it’s peak at 2009-10 with hundreds blogs created (and then abolished after 2-3 months) during this time. These blogs were mostly tech news and how to make money online oriented. In reality they were only a bunch of blogs with translated articles and referral links from affiliate sites. My blog didn’t make any exception.

Lexo artikullin
Blogging

Kur nuk gjen asgjë origjinale për të lexuar

Shekulli XXI. Viti 2013.

Në Kosovë akoma ndalet rryma.

10 minutat e parë pas ndaljes së rrymës gjithmonë kalojnë duke sharë KEK-un, shtetin, udhëheqësit, popullin që nuk po ndërmerr asgjë (këtu duke përfshirë dhe veten) pastaj lodhemi dhe pajtohemi me faktin se s’është në dorën tonë të bëjmë asgjë.

Lexo artikullin
1 2 3