Marketing

Google nderprene sherbimin PageRank

0

Google PageRankDikur ishte baza e algoritmit te Google ndersa sot nuk i kushtohet shume rendesi. Jane bere 6 muaj qe nga hera e fundit kur Google kishte perditesuar PageRank. Heren e fundit qe kishte perditesuar PageRank-un ishte heret ne muajin Shkurt.

Qe nga ateher nuk eshte verejtur ndonje ndryshim i PageRank nga uebmasteret e faqeve. Nje gje e tille me pare nuk kishe ndodhur.

Google zakonisht perditesonte te dhenat e PageRank cdo 3-4 muaj. Disa nga perditesimet e mehershme jane:

  • Shkurt 2013
  • Nentor 2012
  • Gusht 2012
  • Maj 2012
  • Shkurt 2012
  • Nentor 2011

Siq mund ta shihni ne muajin Maj dhe Gusht te vitit 2013 nuk eshte bere asnje perditesim. Dicka zyrtare nga Google nuk eshte publikuar deri me tani ne lidhje me kete teme.

Granit Doshlaku
Simplifying complexity. Co-Founder and SEO Director at @Manaferra. Read more about me.
You may also like
Monetizimi i WEB-it shqip #BT12
DMOZ largon nga direktoria 1 milion uebfaqe

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage